20 Aralık 2012 Perşembe

Humana AntiKolik Mama 300Gr

Humana AntiKolik Mama 300Gr

Humana AntiKolik Mama 300Gr
Humana Antikolik Mama 300Gr
Sindirimi kolaylaştırır, koliği ve gaz sancısını azaltır.
Koliği önlemeye yönelik olarak geliştirilen özel içeriğe ve üstün özelliklere sahiptir. 
LCPUFA:Anne sütüne benzer şekilde, uzun zincirli çoklu doymamış yağ asitleri LCPUFA içerir. Zengin LCPUFA içeririği, beyin ve göz gelişimini destekler.

NÜKLEOTIDLER:Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Özel ve patentli lipici içeriği:
* "Yapılandırılmış susuz süt yağı"(SAMF=Stucred Anhydrous Milk Fat) olarak adlandırılan, yenilikçi ve patentli bir yağ içeriğine sahiptir. %55 oranında beta pozisyonunda palmitik asit içerir.
* Doğal yağ içeriğiyle yağların ve kalsiyumun bağırsaklardan yüksek düzeyde emilmesini sağlar. Emilemeyen bileşenlerin sabunlaşmasını önler ve dışkı kıvamını iyileştirir.
Kısmen hidrolize edilmiş proteinler:* Besinlerdeki proteinlerin parçalanması, sindirimi zorlaştıran ve uzatan süreçtir.* Protein içeriği kısmen hidrolize dilmiş olduğundan sindirim kolay ve hızlıdır. Böylece koliği önler.

Azaltılmış lakiloz:*Azaltılmış lakiloz içeriği, bebeklerde henüz tam olarak gelişmemiş olan laktaz enzimi düzeyleri ile uyumludur.*Bağırsak fonksiyonlarını düzenleyerek, şişkinliğe ve gaz oluşmasına yol açmaz.

Prebiyotik:*Anne sütü probiyotiği olan GOS içerir.*Kolondaki probiyotiklerin çoğalmasını sağlayarak bifidojenik etki gösterir.*Bağırsak hareketlerini düzenleyerek kabızlığı önler ve dışkı kıvamını normelleştirir.

Kaynak: http://www.eczane.com.tr/?urun-2086-Humana-AntiKolik-Mama-300Gr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder