20 Aralık 2012 Perşembe

Milupa Aptamil 2 350gr Devam Sütü

Milupa Aptamil 2 350gr Devam Sütü

Milupa Aptamil 2 350gr Devam Sütü
Milupa Aptamil 2 350 gr 

Devam Sütü 6. Aydan İtibaren

Aptamil 2 immunofortis ve nükleotid ilaveli anne sütü tadında devam sütüdür. Anne sütüne ek olarak verebileceğiniz gibi anne sütü verilememesi durumlarında da bebeğinizin bu ihtiyacını karşımaya yetecektir. 6. ay ile 9. aylar arasında bebeğinize verebileceğiniz Aptamil 2  devam sütünün  yapılan klinik araştırmalar sonucunda anne sütü tadına benzerliği sağlanmıştır. Buda yalnızca Aptamil 2 içerisinde bulunan immunofortis ile gerçekleşmektedir.
 İmmunofortis
  Özel bir patente sahip olan ,anne sütündeki doğal prebiyotik lif içeriğini kendi içeriğinde barındıran immunofortis bebeğiniz için doğal bir bağışıklık sistemisağlar ve onu çeveredeki tehlikelerden korur.
 Nükleotid
     Hücre bölünmelerine yardımcı olmasının yanı sıra protein sentezinde görevli DNA ve RNA ların yapıtaşları olan nükleotidler bebeğinizin yeterli bir bağışıklık sistemi kazanmasında önemli rol oynar. LCP sentezi yapar. Buda  bebeğinizin iyi bir sindirim sistemine sahip olmasına neden olur.
    Bebeğinize her gün 300-500 ml arası Aptamil 2 vererek onun güzel bir bağışıklık sistemine, rahat bir sindirim yapmasına ve en önemlisi ihtiyacı olan anne sütünü karşılamasına katkıda bulunursunuz. 


Mama Hazırlanışı;
  • Öncelikle ellerinizi güzelce yıkayınız.
  • Daha sonra biberonu ve memesini 10 dakika Kaynamış suda bekletiniz.
  • Ardından mama yapmak için bir miktar suyu kaynatınız.
  • Suyun 40 ° C civarına soğumasını bekleyiniz.
  • Aptamil 2 kutusu içerisinde bulunan kaşık ile her bir ölçek için 30 ml suyu mama ile karıştırınız.
  • Yeterince çalkalayarak mamanın su ile karışmasını sağlayınız.
  • Ardından yeterli soğukluğa erişince bebeğinize Aptamil 2 devam sütünü veriniz.
Saklama Aptamil 2  350gr’ı  orijinal ambalajından çıkarıp başka ambalajlara koymayınız. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.Ağzını kapalı tutmaya özen gösteriniz.

Kaynak: http://www.eczane.com.tr/?urun-14-Milupa-Aptamil-2-350gr-Devam-Sutu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder