20 Aralık 2012 Perşembe

Milupa Aptamil 3 350gr Devam Sütü

Milupa Aptamil 3 350gr Devam Sütü

Milupa Aptamil 3 350gr Devam Sütü
Milupa Aptamil 3 350gr Devam Sütü
9. Aydan İtibaren


Bebeğinizin doğru beslenmesi onun büyümesinde ve gelişmesinde en önemli faktördür. Bebeğiniz ihtiyacı olan bütün besinleri anne sütünden karşılamaktadır. Bu yeterli bir anne sütü ile gerçekleşir. Anne sütünün yeterli olmadığı durumlarda bebeğiniz ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri yeteri kadar alamaz. Ayrıca bebeğinizin ek besinlere geçtikten sonra da  vitamin ve mineral ihtiyacını karşılamak için günde enaz yarım litre civarında devam sütü ihtiyacı vardır. Milupa yıllar boyu yaptığı klinik testleri ile anne sütü içerisindeki vitamin ve mineralleri karşılayacak  devam sütü olan Aptamil  3’ü geliştirmiştir. Aptamil 3 içerisinde bulunan özel prebiyotik lifler ile anne sütü tadındadır. Ayrıca sadece Aptamil içeriğinde bulunan immunofortis ve nükleotid bebeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirmek için gerekli olan herşeyi ihtiva eder.
 İmmunofortis
   Sadece Aptamil içeriğinde olması ile dikkat çeken immunofortis bebeğinize güçlü bir bağışıklık sistemi kazandırmanın yanı sıra içerdiği zengin prebiyotik lif karışımı sayesinde bebeğinizin ihtiyacı olan bütün vitamin ve mineralleri ona sağlar.
 Nükleotid
  Aptamil içinde bulunan nükleotidler anne sütündeki nükleotidler ile aynıdır. LCP sentezine yardımcı olmanın yanı sıra protein sentezleyen DNA ve RNA ların yapıtaşlarıdır. Sindirim sistemine yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir.
 Mama Hazırlanışı
  • Emzik , biberon ve diğer malzemeleri iyice yıkadıktan sonra 10 dakika kaynatınız.
  • Kaynatılıp 40° C ye soğutulan suyu  biberona doldurunuz.
  • Biberona her 30 ml su için 1 ölçek Aptamil 3 devam sütü katınız.
  • Biberonun ağzını kapatıp iyice çalkalayınız. Devam sütünüz hazırdır.
 Saklama
    Aptamil 3 devam sütünüzü orijinal ambalajından başka bir yerde saklamayınız. Sakladığınız yerin serin olmasına dikkat ediniz. Ambalajınızı açtıktan sonra ağzını kapalı tutunuz.
Kaynak: http://www.eczane.com.tr/?urun-15-Milupa-Aptamil-3-350gr-Devam-Sutu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder