20 Aralık 2012 Perşembe

Milupa Aptamil 3 900gr Devam Sütü

Milupa Aptamil 3 900gr Devam Sütü

Milupa Aptamil 3 900gr Devam Sütü
Milupa Aptamil 3 900gr Devam Sütü
9. Aydan İtibaren 


Bebeğinizin ihtiyacı olan tüm besinler anne sütünde mevcuttur.Anne sütü içindeki prebiyotik liflerle bebeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sırahastalıklara karşı koruyucu bir görev üstlenmektedir. Dolayısıyla bebeğiniz tüm besinsel ihtiyacını anne sütünden karşılamaktadır.Üretiminde tamamen anne sütü örnek alınarak hazırlanan Aptamil 3 devam sütü içerdiği Immunofortis ve nükleotid sayesinde anne sütünü aratmayacak bir ek gıda maddesi haline gelmiştir. İçeriğindeki vitamin ve mineral takviyeleri ile bebeğinizin fiziksel ve zihinsel gelişimi üzerinde önemli rol oynar. Aptamil 3 devam sütünden bebeğinize hergün 350 -500 ml vererek anne sütünü aratmayacak bir beslenme sağlamış olursunuz.
 Immunofortis
   
   Yıllarca özenle yapılan klinik çalışmalar sonucu Immunofortisin anne sütüne benzer şekilde faydalı bakterileri geliştirdiği ve böylece bağışıklık sistemini güçlendirdiği gözlemlenmiştir.
Hazırlanışında kullanılan prebiyotik lif karışımı sayesinde sindirimi kolaydır, yumuşak ve doğal dışkılama sağlar.
Nükleotid
  Aptamil 3 devam sütünün en büyük özelliği anne sütlerine çok benzer olmasıdır. Dolayısıyla anne sütünde bulunan nükleotidler Aptamil 3 devam sütünde de mevcuttur. Bu nükleotidler hücre bölünmesinde  ve protein sentezinde görevli  DNA ve RNA ların yapıtaşları olması özelliğiyle dikkat çekmektedirler. Ayrıca bağışıklık sistemi üzerinde LCP sentezi ve sindirim sitemi üzerinde etkili olduğu bilimsel araştırmalar sonucu bilinmektedir.
Mama Hazırlanışı;
  Bebeğinizin 9. ve 12.ayları arasında kullanabileceğiniz Aptamil 3 devam sütü kolay hazırlanış yönüyle annelerin 1 numaralı yardımcısıdır. Mama için gerekli suyu yaklaşık 10 dakika kaynattıktan sonra hazırlamak istediğimiz miktar Aptamil 3 devam sütü ile ( her 30ml su  için 1 ölçek Aptamil 3 ) karıştırıp mama eriyinceye kadar çalkalanır. Mama içme sıcaklığına kadar soğutulur.
Saklama

Kaynak: http://www.eczane.com.tr/?urun-12-Milupa-Aptamil-3-900gr-Devam-Sutu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder