20 Aralık 2012 Perşembe

Milupa Aptamil Conformil 2

Milupa Aptamil Conformil 2

Milupa Aptamil Conformil 2
Milupa Aptamil Conformil 2
Gazlı Bebeklere
   Conformil 2  özellikle gazlı bebekler için 6. aydan itibaren kullanılan devam mamasıdır. Anne sütüne takviye olarak kullanılmasının yanı sıra ek besinlerle karma takviye de yapılabilir.
    Gaz sancısı , kolik , kabızlık  ve diğer sindirim sistemleri probleleri olan bebeklerde bu problemleri gidermek için kullanılabilen Conformil 2 Milupa laboratuarlarındaki uzun çalışmalar sonucu geliştirilmiştir.İçeriğinde arttırılmış beta pozisyonunda palmitik asit içeriği , hidrolize edilmiş protein , azaltılmış laktoz , Milupa’ya özel immunofortis ,nükleotid vardır.
 Proteinler bebekler için temel besin kaynakları olmakla birlikte bazı bebeklerin proteine karşı hassasiyetleri olabilir. Bu yüzden Conformil 2 hidrolize edilmiş protein içeriğine sahiptir.Ayrıca  bu proteinler ufak olarak ufalandığından bebeğinizde kolik şikayetlere yol açmamaktadır. İçerdiği laktozun azaltılması bu tür sıkıntıları olan bebeklerin laktozu sindiriminde kolaylık sağlar. Yine sadece Milupa tarafından geliştirilmiş immunofortis sayesinde bebeğiniz güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olur.Sindirim sistemi problemleri görülen bebeklerde günde 300 – 500 ml Conformil 2 tüketilmelidir.

 Mama Hazırlanışı
  • Ellerimizi dikkatlice temizleriz.
  • Kullanılacak biberon ve emziği bir kabın içerisinde 10 dakaika kaynatırız.
  • Kullanacağımız miktarda suyu kaynattıktan sonra biberona koyarız ve içerisine her 30 ml su için 1 ölçek Conformil 2 katarız.
  • İyice çalkalayarak mamanın su içinde karışmasını sağlarız.
  • Yeterince soğuduktan sonra bebeğimize verebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder