20 Aralık 2012 Perşembe

Milupa Aptamil 1 900gr Devam Sütü

Milupa Aptamil 1 900gr Devam Sütü

Milupa Aptamil 1 900gr Devam Sütü
Milupa Aptamil 1 900gr Devam Sütü0-6 Ay Arası

Bebekler için en uygun besin anne sütüdür. Anne sütünün hiç verilememesi , çok az verilmesi , yetersiz kalması durumlarında doğumdan itibaren 6. ay   sonuna kadar verilebilen adapte bebek sütüdür. Aptamil 1 bebeğinizin anne sütü ihtiyacını karşılarken bebeğinizin anne sütünü bırakmasına sebep olmaz. Anne sütüne en yakın bileşime sahip Aptamil 1 içerdiği immunofortis, nükleotid , LCP ilavesi ile bebeğinize doğal koruma sağlamanın yanında bağışıklık sisteminin güçlenmesine de yardımcı olur. Hazırlanışında kullanılan doğal prebiyotik lifler sayesinde kolay ve rahat sindirimin yanı sıra doğal ve yumuşak bir dışkılama sağlar.
  Immunofortis
     Sadece Aptamil 1 de bulunan immunofortis özel bir prebiyotik lif karışımıdır. Bebeğinize bağışıklık sistemi kazandırmada önemli rol oynar.
  Nükleotid
      İnsan hücresindeki genetik malzemeyi barındıran kısım olan nükleotid DNA ve RNA gibi nükleik asitlerin yapı taşıdır. Buda bebeğinizin hücre bölünmesinde , bağışıklık sistemi kazanmasında önemli rol üstlenmektedir.
 Mama Hazırlanışı;
      Unutulmamalıdır ki mama hazırlamada dikkat etmemiz gereken en önemli şey hijyendir .
  • Önce biberonu ve memesini kaynar suda 10 dakika bekletmeliyiz.
  • Ardından İhtiyacımız olan suyu kaynatmalıyız .
  • Suyun 40 °C sıcaklığa kadar inmesini beklemeliyiz.
  • Her 30 ml suya bir ölçek Aptamil 1 bebek sütü katarak karışımı yeterince çalkalamalıyız.
 Saklama
      Aptamil 1 900 gr orijinal ambalajında kapalı olarak serin bir yerde korunmalıdır. Açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmelidir.

Kaynak: http://www.eczane.com.tr/?urun-11-Milupa-Aptamil-1-900gr-Devam-Sutu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder