20 Aralık 2012 Perşembe

Milupa Aptamil PreAptamil 350gr

Milupa Aptamil PreAptamil 350gr

Milupa Aptamil PreAptamil 350gr
Milupa Aptamil PreAptamil 350gr
Yeni Doğan
   Anne sütü bir mucizedir. Bebeğinizin bütün ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra ona mükemmel bir bağışıklık sistemi kazandırarak onu çevredeki bütün tehlikelerden korur. Milupa yıllar boyunca yaptığı klinik çalışmalarla Preaptamil bebek sütünü üretmiştir. Preptamil doğumdan itibaren 2 ayın sonuna kadar  verilmektedir.  Preaptamil immunofortis , nükleotid , LCP ilavesinin yanı sıra anne sütüne benzer seviyede taurin içerir.Bu yüzden tadı anne sütüne çok yakındır. Ayrıca şeker içermez. Bebeğiniz anne sütünü bırakmaz.Bebeğinizin gelişiminde anne sütüne mükemmel bir yardımcıdır.
 Nükleotid
   Preaptamil anne sütü içerisinde bulunan nükleotidleri içerir.Bu nükleotidler hücre bölünmesi ve protein sentezi yapan DNA ve RNA ların yapıtaşlarıdır. Bebeğinizin iyi bir sindirim sitemine sahip olmasını sağlar. LCP sentezinde ve bağışıklık sistemi üzerinde etkilidir.
 İmmunofortis
  Anne sütündeki doğal prebiyotik lifler esas alınarak hazırlanmıştır.Bebeğinizin bağışıklık sistemi kazanmasında etkilidir.Kolay dışkılamaya yardımcı olur.
  LCP
  Milupa tarafından üretilen Preaptamil geliştirilmiş LCP ve milupan içerir. Bu sayede bebeğinizin göz, zihinsel, sinirsel gelişimine yardımcı olur.  
 Taurin
  Anne sütündeki seviyede taurin içeren Preaptamil bebeğinizin beyin ve göz gelişişminde etkilidir.

  Mama Hazırlanışı;
  • Ellerinizi dikkatlice yıkayınız. Biberonu kapağı ve emziği kullanmadan önce temizleyiniz ve bir su kabında 10 dakika kaynatınız. 
  • Mama için gerekli suyu en az 10 dakika kaynatıp, 40°C seviyesine kadar soğumasını bekleyiniz. 
  • Kaynatılmış sudan hazırlamak istediğiniz miktarı biberona doldurunuz. 
  • Daima kutu içinden çıkan ölçeği kullanınız. Ölçek üzerindeki fazlalığı sıyırınız. 
  • Biberonun içine hazırlamak istediğiniz miktarda PreAptamil koyunuz. (her 30 ml su için 1 ölçek PreAptamil) 
  • Biberonun ağzını kapatınız ve toz eriyinceye kadar çalkalayınız. 
  • Biberonun ağzını açıp emziği takınız. Biberon mamasını içme sıcaklığına kadar soğutunuz. (Biberondan bileğin iç kısmına damlatılacak mama ne sıcak ne soğuk hissedilmelidir.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder