20 Aralık 2012 Perşembe

SMA Promil Gold 2

SMA Promil Gold 2

SMA Promil Gold 2
Promil GOLD 2

6. Ay'dan İtibaran

        Araşidonik asit (AA) ve  Dokosaheksanoik  yağ asidi ( DHA ) nin dengeli bir karışımını içeren bir devam sütüdür. İçerisindeki AA ve DHA optimal zihinsel ve görme gelişimini sağlar. 6. aydan itibaren kullanılır.
        Anne sütündeki yağ asitleri esas alınarak hazırlanmıştır. Yağ ve kalsiyum emilimini optimize etmek için linoleat/oleat oranı anne sütünden faydalanılmıştır. İçerisinde bağışıklık sistemini güçlendirici  nükleotidler  vardır. Nükleotidler diyare insidansının azalmasını sağlar. Diyete alınan nükleotidler  bağırsak  villuslarının gelişmesine yardımcı olur.
        SMA GOLD 2 betakaroten ve selenyum içerir. Betakaroten bebeğin sağlıklı hücre ve doku gelişimine yardımcı olur. Selenyum ise bağışıklık sistemini güçlendirir ve hücre bütünlüğünün sağlanmasına yardımcı olur.
        Anne sütünde bulunan esansiyel aminoasitleri uygun oranlarda barındırır. İçerdiği uygun düzeylerdeki protein ve elektrolitler düşük bir böbrek solüt yüküne sahip olduğundan böbreklere daha az baskı yapar.         İçeriğinde anne sütüne çok yakın oranda laktoz vardır. Ayrıca çok zengin demir içeriğine sahiptir. Sütten Kesilme Gıdalarının LCPUFA İçeriği
LCPUFA düzeyleri (mg/lt) LCPUFA düzeyleri (mg/lt)
Promil GOLD 88
Pirinçli Tahıl 0 Şeftal 0
Yulaf 0 Karma Sebzeler 0
Elma 0 Kuzu Eti 20
Muz 0 Dana Eti 20

        Promil Gold 5 önemli nükleotidle güçlendirilmiştir
        Nükleotidler sağlıklı bir bağışıklık sisteminin gelişimi için önemli olabilir.
        Diyete alınan Nükleoditler, bağırsak villuslarının büyümesine ve gelişmesine yardımcı olabilir.
        Nükleoditler diyare insidansının azaltılmasına yardımcı olabilir.
        Promil Gold betakaroten ve selenyum içerir.Betakaroten içeriği ile sağlıklı hücre ve doku gelişimini destekler. Bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendirebilir.
        Sağlıklı bir bağışıklık sisteminin gelişmesi ve hücre bütünlüğünün sağlanmasına yardımcı olmak için selenyum ile zenginleştirilmiştir.

        Promil Gold demirle güçlendirilmiştir.Büyük bebeklerdeki demir eksikliği, zihinsel, psikomotor ve merkezi sinir sistemi ile ilgili tam olarak geri döndürülemez gecikmelere yol açabilir.
6 aylıktan büyük bebekler üzerinde yapılan bir klınik çalışmada, demirle güçlendirilmiş Promil GOLD ile beslenen bebeklerin anlamlı olarak daha fazlası normal demir durumuna ulaşmayı başarmıştır.
Promil GOLD önerildiği biçimde yedirildiğinde büyük bebeklerin protein
ihtiyaçlarının tamamını karşılar.  
        Promil GOLD optimal büyüme gelişim için esansiyel amino asitleri uygun miktarlarda sağlar.
        Promil GOLD düşük böbrek yüküne sahiptir.
        İçerdiği uygun düzeylerdeki protein ve elektrolitler düşük bir böbrek solüt yüküyle sonuçlandığı için bebeğin böbreklerine daha az baskı yapar.
        Promil GOLD bir süt formülüdür. Promil GOLD 6 ay üzeri bebekler ve çocuklar için takviye bir formüldür. Promil GOLD hazırlanma tekniği ve formülüyle beslenmeyi dengeler; bebek gelişiminde katı gıdalarla beslenmeyi destekler. Promil GOLD anne sütünün yerine geçemez.
 
Kaynak: http://www.eczane.com.tr/?urun-23-SMA-Promil-Gold-2.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder