20 Aralık 2012 Perşembe

Milupa Aptamil AR Mama 300gr

Milupa Aptamil AR Mama 300gr

Milupa Aptamil AR Mama 300gr
Milupa Aptamil AR Mama 300gr
         Kusma mide içeriğinin zorlanarak ağızdan dışarı atılmasıdır.Bebeklerde reflü olarak görülür.Özellikle yeni doğan bebeklerde alt özofagus sfinkterinin kas yapısı  tam gelişmemiştir.Bu yüzden yeni doğan bebeklerin %40-50 sinde kusma görülür. Aptamil AR kusma problemi olan bebeklerde kullanılır.Bu tür bebeklerin sağlıklı gelişme ve büyümesini sağlar. Bileşiminde doğal keçi boynuzu lifi vardır. Keçi boynuzu lifi mamanın kıvamını arttırır. Bebeğin ağzına geri dönmesini engeller.
         İçeriği anne sütüne benzer şekilde doymuş ve doymamış yağ asitleri ile zenginleştirilmiştir. Bunlardan ikisi omega 3  ve omega 6  yağ asitleridir. Bu yağ asitleri vücut tarafından sentezlenemeyen , yalnızca deniz yosunlarında ve bu yosunlarla beslenen balıklarda  bulunan Dokosaheksanoik yağ asidi ( DHA ) üretirler. DHA  doğrudan beyin gelişmini destekler.
          Mineral ve vitamin yapısı son derece zenginleştirilmiştir. Bebeklerin  gelişimine çok etkisi olan iyot ve demirin yanı sıra linoleik asit, alfalinoleik asit ve taurin gibi esansiyel Maddeler içerir. 
   Mama Hazırlanışı;
  • Ellerinizi temizce yıkayınız.
  • Biberonu ve emziği bir su kabında yeterince kaynatınız.
  • İhtiyacınız olan suyu 10 dakika kaynatınız.
  • Biberona suyu koyduktan sonra her 30 ml su için 1 ölçek Aptamil AR ekleyiniz.
  • Aptamil kutusu içinden çıkan kaşığı kullanınız.İyice çalkaladıktan sonra bebeğinize Aptamil AR’yi verebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder